2019-10-17 Sjö20 - Nationellt läger för sjöscouter

Intresseanmälan finns ute!
Askims sjöscoutkår vill gärna åka, men för att göra det önskar vi redan nu efterhöra intresset bland ledare, föräldrar och scouter. Intresseanmälan är inte bindande. Lämna anmälan under v. 43 (dvs innan höstlovet) till avdelningsledaren. Häng med!


”Häng med på ett läger fyllt med äventyr och upplevelser. Här är fokus på att utmana dig själv, lära dig nya saker, använda dina kunskaper och ha kul med nya o gamla vänner. Ett läger med aktiviteter på land, till sjöss, i och under vattnet.” 

Nationellt läger för sjöscouter

Tjärö i Blekinge skärgård
lö 25 juli – lö 1 aug (v31)
www.sjo20.se

Ett nationellt läger för bara sjöscouter kommer att genomföras nästa sommar på Tjärö i Blekinge skärgård. Lägerplanerarnas ambition är att det skall bli ”Det bästa sjöscoutlägret genom tiderna”. 


Askims sjöscoutkår vill gärna åka, men för att göra det önskar vi redan nu efterhöra intresset bland ledare, föräldrar och scouter. Denna första intresseanmälan är inte bindande.
Vi tror att det kommer att bli ett toppenläger och hoppas så klart att så många scouter, ledare (och eventuellt föräldrar) som möjligt har möjlighet att delta.

Oavsett om Sjö2020 blir av för Kårens del vill vi passa på att informera om att det planeras för en Kårhajk under Kristi Himmelfärdshelgen kommande vår.

Vänligen se till att avdelningsledaren återfår lappen (som delats ut under denna vecka) så snart som möjligt men senast under v. 43 dvs innan höstlovet. Hälsningar Tord Aminoff, dks97@hotmail.com och Anders Ejderling, anders.ejdeling@gmail.comStefan Norberg,
Läst 1259 gånger.


«Tillbaka
Kalendarium
December
2021-12-17 09:00 -
2021-12-18 12:00
Scoutstugan uthyrd: Johannes

Januari
2022-01-16  13:00 - 17:00
Upptaktsträff ledare