2018-03-18 Arbetsdagar

Ingenting händer av sig själv! Under helgerna 14-15/4 och 21-22/4 skall alla våra båtar göras färdiga för segling, dvs tvättas, bottenmålas, sjösättas, förtöjas och riggas. Vidare skall vår brygga göras iordning. Det finns även en del arbetsuppgifter i anslutning till vår fastighet och tomt samt lägermateriel.

Inbjudan som PDF för utskrift


För att arbetet ska flyta smidigt och välorganiserat ber vi er att anmäla er via formuläret. Meddela hur många ni kommer (vuxna och barn). Detta senast måndag 9/4. Markera gärna om det är något särskilt område ni vill jobba med.


Varje familj bidrar med minst en vuxen under en av de fyra arbetsdagarna. De familjer som inte har möjlighet att medverka under arbetsdagarna kommer att tilldelas andra uppgifter under terminerna. För upptäckarscouter och äldre (från 11 år) är båtvård en del av programmet. Givetvis är alla välkomna på flera arbetsdagar och det finns alltid saker som ni kan hjälpa till med under våra möten och i samband med läger. Vi ser helst att yngre syskon som inte är scouter stannar hemma.


Arbetsdagen börjar kl 10.00 och avslutas kl 16.00 (lördagar och söndagar). Mitt på dagen bjuds det på lunch (kanske är det just där du kan göra en mycket uppskattad insats).


Med en effektiv arbetsdag per familj och termin hoppas vi kunna genomföra det viktigaste för att scoutverksamheten skall fungera under terminerna. Det finns alltid ytterligare arbete som behöver göras på andra tider, så vi kan återkomma och be om mer hjälp med en kortare punktinsats. I första hand ber vi då dem som inte hade möjlighet att delta på arbetsdagarna.


För frågor, kontakta ordförande Anders Ejdeling (andersejdeling@yahoo.se), båtfogde Mats Emilsson (mats@emilsson.se) eller husfogde Madelen Ahlström (madelen.ahlstrom@vgregion.se).Anmälan görs via formuläret senast 9 april.


Väl mött till Askims Sjöscoutkårs arbetshelger

Hälsningar

Styrelsen Askims Sjöscoutkår
Anders Ejdeling, Ordförande
Läst 374 gånger.


«Tillbaka
Kalendarium